Janny geschokt door Tamara Elbaz in Doorbakken: 'Ik zoek een weegmachine of zo?'

Janny geschokt door Tamara Elbaz in Doorbakken: 'Ik zoek een weegmachine of zo?'

Janny geschokt door Tamara Elbaz in <em>Doorbakken</em>: 'Ik zoek een weegmachine of zo?' Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is zondag van start gegaan, dus we kunnen ook weer genieten van Doorbakken. In deze ‘aftershow’ neemt deze keer Vjeze Fur het op tegen Tamara Elbaz. En de beelden verraden dat Tamara niet heel erg ervaren is als het om bakken gaat. Ze is namelijk naarstig op zoek naar een ‘weegmachine’, terwijl ‘Roberto’ alles al heeft afgewogen. De realityster probeert suiker af te wegen in een maatbeker, want de weegschaal lijkt volgens haar meer op een iPad… Bekijk de video van Doorbakken hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is sinds 27 oktober elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Heel Holland Bakt 2024: bekijk hier de bloopers Bekijk deze video » Janny van der Heijden deelt Heel Holland Bakt-'nachtmerrie': 'Dit nooit meer!' Bekijk deze video » Heel Holland bakt seizoen 12 start zondag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Monday 28 October om 09:49

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is zondag van start gegaan, dus we kunnen ook weer genieten van Doorbakken. In deze ‘aftershow’ neemt deze keer Vjeze Fur het op tegen Tamara Elbaz. En de beelden verraden dat Tamara niet heel erg ervaren is als het om bakken gaat. Ze is namelijk naarstig op zoek naar een ‘weegmachine’, terwijl ‘Roberto’ alles al heeft afgewogen. De realityster probeert suiker af te wegen in een maatbeker, want de weegschaal lijkt volgens haar meer op een iPad…

Bekijk de video van Doorbakken hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is sinds 27 oktober elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's