Uitzending Chateau Meiland en Route van maandag geschrapt: Martien geeft uitleg

Uitzending Chateau Meiland en Route van maandag geschrapt: Martien geeft uitleg

Uitzending <em>Chateau Meiland en Route</em> van maandag geschrapt: Martien geeft uitleg Wie maandagavond traditiegetrouw klaar zit voor Chateau Meiland en Route, heeft 28 oktober pech. Want vanavond wordt de uitzending van de Meilandjes geschrapt. Ook goed nieuws voor fans MeilandjesSpeciaal om deze reden heeft Martien Meiland een video opgenomen waarin hij uitleg geeft. Het heeft te maken met een ander nieuw programma wat eenmalig de plek van Martien, Erica, Montana en Maxime Meiland inneemt. Maar Martien heeft voor de fans van Chateau Meiland en Route ook goed nieuws… Bekijk de video van Martien Meiland over Chateau Meiland en Route hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland en Route: Martien zingt liedje in voor De Bevers, 'dit wordt een hit!' Bekijk deze video » DRAMA bij de Meilandjes: geen stroom en dus geen koude rosé Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik wil uit de showbizwereld stappen' Bekijk deze video »
Monday 28 October om 09:21

Wie maandagavond traditiegetrouw klaar zit voor Chateau Meiland en Route, heeft 28 oktober pech. Want vanavond wordt de uitzending van de Meilandjes geschrapt.

Ook goed nieuws voor fans Meilandjes
Speciaal om deze reden heeft Martien Meiland een video opgenomen waarin hij uitleg geeft. Het heeft te maken met een ander nieuw programma wat eenmalig de plek van Martien, Erica, Montana en Maxime Meiland inneemt. Maar Martien heeft voor de fans van Chateau Meiland en Route ook goed nieuws…

Bekijk de video van Martien Meiland over Chateau Meiland en Route hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's