Heren VI lachen om aanval Dion Graus: 'Je kunt op die man toch niet boos worden?'

Heren VI lachen om aanval Dion Graus: 'Je kunt op die man toch niet boos worden?'

Heren <em>VI</em> lachen om aanval Dion Graus: 'Je kunt op die man toch niet boos worden?' Dion Graus ging behoorlijk los in de Tweede Kamer op de heren van Vandaag Inside nadat er veelvuldig werd gelachen in de talkshow om zijn nogal bijzondere wolven-tactiek. Maar Johan Derksen en René van der Gijp liggen er bepaald niet wakker van. De PVV-politicus sprak onder meer over ‘de snor’ en ‘lachebekje’. “Je kunt op die man toch niet boos worden? Het is een wonder dat hij er nog zit”, reageert Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen snapt niets van actie Rachel Hazes: 'Dan is er iets mis met je' Bekijk deze video » Johan Derksen lyrisch over André van Duin: 'Ken niemand die een hekel aan hem heeft' Bekijk deze video » René van der Gijp over Donny M.: 'Pedofielen zijn ziek' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 17 October om 09:33

Dion Graus ging behoorlijk los in de Tweede Kamer op de heren van Vandaag Inside nadat er veelvuldig werd gelachen in de talkshow om zijn nogal bijzondere wolven-tactiek. Maar Johan Derksen en René van der Gijp liggen er bepaald niet wakker van. De PVV-politicus sprak onder meer over ‘de snor’ en ‘lachebekje’. “Je kunt op die man toch niet boos worden? Het is een wonder dat hij er nog zit”, reageert Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's