Hart van Nederland: indrukwekkende dino-schedel van twee meter gevonden door Oertijdmuseum Boxtel

Hart van Nederland: indrukwekkende dino-schedel van twee meter gevonden door Oertijdmuseum Boxtel

<em>Hart van Nederland</em>: indrukwekkende dino-schedel van twee meter gevonden door Oertijdmuseum <em>Boxtel</em> Door een toevalligheid is tijdens een expeditie in het plaatsje Lusk, in de Amerikaanse staat Wyoming een uitzonderlijke vondst gedaan door het Oertijdmuseum in Boxtel. Het team stuitte door een bloedneus op een prehistorische schat; een indrukwekkende dino-schedel van twee meter lang. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Brand op baggerschip Herten (Limburg): bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Video: wielrenner overleden in Groessen (Gelderland) Bekijk deze video » Reiziger op Eindhoven Airport na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca' Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 28 August om 19:56

Door een toevalligheid is tijdens een expeditie in het plaatsje Lusk, in de Amerikaanse staat Wyoming een uitzonderlijke vondst gedaan door het Oertijdmuseum in Boxtel. Het team stuitte door een bloedneus op een prehistorische schat; een indrukwekkende dino-schedel van twee meter lang.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's