Martien Meiland overwint grootste angst in nieuw programma Chateau Meiland: En Route

Martien Meiland overwint grootste angst in nieuw programma Chateau Meiland: En Route

<em>Martien Meiland</em> overwint grootste angst in nieuw programma <em>Chateau Meiland: En Route</em> In Shownieuws alle aandacht voor Martien en Erica Meiland en hun nieuwe programma Chateau Meiland: En Route. Het avontuur met de camper in Frankrijk heeft Martien in ieder geval een overwinning van zijn grootste angst opgeleverd, iets met een grot en water. We moeten maar gaan kijken is zijn advies... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland en Route is vanaf 26 augustus 2024 elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Bekijk ook Adele doet bekentenis tijdens concert in München na maandenlange speculaties (Shownieuws) Bekijk deze video » Patrick Martens in B&B Vol Liefde napraat: "Er is WAT gebeurd tussen Thijz en Helena" Bekijk deze video » Zien! Eerste hysterische beelden van Chateau Meiland en Route Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 11 August om 11:15

In Shownieuws alle aandacht voor Martien en Erica Meiland en hun nieuwe programma Chateau Meiland: En Route. Het avontuur met de camper in Frankrijk heeft Martien in ieder geval een overwinning van zijn grootste angst opgeleverd, iets met een grot en water. We moeten maar gaan kijken is zijn advies...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Chateau Meiland en Route is vanaf 26 augustus 2024 elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.


Actuele video's

Meer actuele video's