Shownieuws snapt niets van vakantie Sylvie Meis en steenrijke Patrick Gruhn: 'Veel paparazzi!'

Shownieuws snapt niets van vakantie Sylvie Meis en steenrijke Patrick Gruhn: 'Veel paparazzi!'

<em>Shownieuws</em> snapt niets van vakantie Sylvie Meis en steenrijke Patrick Gruhn: 'Veel paparazzi!' Sylvie Meis heeft wederom een steenrijke nieuwe liefde in haar leven, deze keer is ze verliefd op Patrick Gruhn. Het lijkt serieus te zijn want de twee gaan samen op vakantie. Sylvie stiekem dol op pers?Shownieuws weet te melden dat Sylvie en haar kersverse vriend afreizen naar Mallorca. Ze doen dit ogenschijnlijk niet om de pers de mijden, want daar is de paparazzi juist te vinden aangezien op Mallorca veel Duitse sterren vertoeven. Waarom gaan Sylvie en haar cryptomiljonair daar dan toch naartoe? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sylvie Meis doet boekje open: 'Zoveel geld staat er op mijn bankrekening' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen ergert zich kapot aan interview Sylvie Meis: 'Een griezel' (video) Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis' ex Niclas Castello slaat steenrijke realityster aan de haak Bekijk deze video »
TV :
Thursday 8 August om 10:06

Sylvie Meis heeft wederom een steenrijke nieuwe liefde in haar leven, deze keer is ze verliefd op Patrick Gruhn. Het lijkt serieus te zijn want de twee gaan samen op vakantie.

Sylvie stiekem dol op pers?
Shownieuws weet te melden dat Sylvie en haar kersverse vriend afreizen naar Mallorca. Ze doen dit ogenschijnlijk niet om de pers de mijden, want daar is de paparazzi juist te vinden aangezien op Mallorca veel Duitse sterren vertoeven. Waarom gaan Sylvie en haar cryptomiljonair daar dan toch naartoe?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's