Is Anja KLAAR met Peter? 'Te weinig wedervraag' (B&B Vol Liefde)

Is Anja KLAAR met Peter? 'Te weinig wedervraag' (B&B Vol Liefde)

Is Anja KLAAR met Peter? 'Te weinig wedervraag' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Tijdens een etentje met vrienden leert Anja een kant van haar zeeman Peter kennen die ze eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt: 'Hij zit behoorlijk op de praatstoel maar er is te weinig uitwisseling. Er is te weinig wedervraag.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven hoor je Art Rooijakkers over de aanstaande reünie van het programma, waar we wel nog even op moeten wachten. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Bekijk ook Malgosia en Joyce uit B&B Vol Liefde: 'Albert wilde met ons in bad' Bekijk deze video » Albert smult van achterwerk Joyce in B&B Vol Liefde: 'Lekkere kont, zo!' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Malgosia laat Albert KEIHARD vallen tijdens feestavond Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 6 August om 09:37

Tijdens een etentje met vrienden leert Anja een kant van haar zeeman Peter kennen die ze eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt: 'Hij zit behoorlijk op de praatstoel maar er is te weinig uitwisseling. Er is te weinig wedervraag.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven hoor je Art Rooijakkers over de aanstaande reünie van het programma, waar we wel nog even op moeten wachten.

Actuele video's

Meer actuele video's