Zien: Adele schittert in München tijdens groots openluchtconcert (video)

Zien: Adele schittert in München tijdens groots openluchtconcert (video)

Saturday 3 August om 11:56



Adele gaf vrijdag haar eerste van tien concerten in München. De Britse zangeres treedt tussen nu en 31 augustus tien keer op in een speciaal daarvoor gebouwd stadion in de openlucht.

Groots
Als we de reacties op X mogen geloven, was het concert van Adele vrijdag in München een weergaloze show met een grandioos decor en alle hits. Met bijna 80.000 fans per avond is het concert met afstand een van de grootste shows van Adele in Europa.

Zien: <em>Adele</em> schittert in München tijdens groots openluchtconcert (video) Adele gaf vrijdag haar eerste van tien concerten in München. De Britse zangeres treedt tussen nu en 31 augustus tien keer op in een speciaal daarvoor gebouwd stadion in de openlucht. GrootsAls we de reacties op X mogen geloven, was het concert van Adele vrijdag in München een weergaloze show met een grandioos decor en alle hits. Met bijna 80.000 fans per avond is het concert met afstand een van de grootste shows van Adele in Europa. In Shownieuws hoorde je alles over het concert van Adele in München. Bekijk het fragment en de video's van het concert hierboven. Caroline van der Plas reageert op grap Habtamu de Hoop in De Slimste Mens (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon shockeert met bizarre outfit bij opening van nieuwe brasserie (video) Bekijk deze video » Patricia Paay deelt sneer uit aan Connie Witteman: 'Ik heb niets te bewijzen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Adele schittert in München tijdens groots openluchtconcert (video)

In Shownieuws hoorde je alles over het concert van Adele in München. Bekijk het fragment en de video's van het concert hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's