Moeten we de wolf wel of niet afschieten? 'Ik ga het bos niet meer in' (video)

Moeten we de wolf wel of niet afschieten? 'Ik ga het bos niet meer in' (video)

Thursday 1 August om 20:15

Moeten we de <em>wolf</em> wel of niet afschieten? 'Ik ga het bos niet meer in' (video) De provincie Utrecht waarschuwde ouders om niet met kinderen het bos op de Utrechtse Heuvelrug in te gaan, vanwege een wolf die een peuter zou hebben belaagd. Vandaag bleek echter dat er toch een hond bij het incident betrokken zou zijn. Hierdoor lijkt het incident minder erg dan gedacht en daarom gaat de provincie op korte termijn toch niet over tot het afschieten van de dieren. Wandelaars in Utrecht reageerden in RTL Nieuws. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. RTL Nieuws: achttien paarden omgekomen bij stalbrand in Zeewolde, twee paarden gered (video) Bekijk deze video » Olympische Spelen: Nederlandse roeivrouwen nipt verslagen en winnen 'slechts' zilver (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Enige inzittende omgekomen na neerstorten vliegtuigje op A58 bij Rucphen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Moeten we de wolf wel of niet afschieten? 'Ik ga het bos niet meer in' (video)

De provincie Utrecht waarschuwde ouders om niet met kinderen het bos op de Utrechtse Heuvelrug in te gaan, vanwege een wolf die een peuter zou hebben belaagd. Vandaag bleek echter dat er toch een hond bij het incident betrokken zou zijn. Hierdoor lijkt het incident minder erg dan gedacht en daarom gaat de provincie op korte termijn toch niet over tot het afschieten van de dieren. Wandelaars in Utrecht reageerden in RTL Nieuws.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's