The real housewives of Amsterdam: nieuwkomer Angela was bang voor Tamara

The real housewives of Amsterdam: nieuwkomer Angela was bang voor Tamara

Thursday 1 August om 15:06

Bij RTL Boulevard stellen de gloednieuwe dames van The real housewives of Amsterdam zich voor. Na het vertrek van Hella Huizinga en Susanna Klibansky maken Deborah Luiendijk en Angela van den Brink hun opwachting in de realityserie. Deborah vertelt dat ze het behoorlijk pittig vond en Angela bekent dat ze geïntimideerd was door Tamara. “Ik was een beetje bang.” Het nieuwe seizoen van The real housewives of Amsterdam is later dit jaar te zien bij Videoland.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van The real housewives of Amsterdam terugkijken bij Gids.tv.

<em>The real housewives of Amsterdam</em>: nieuwkomer Angela was bang voor Tamara Bij RTL Boulevard stellen de gloednieuwe dames van The real housewives of Amsterdam zich voor. Na het vertrek van Hella Huizinga en Susanna Klibansky maken Deborah Luiendijk en Angela van den Brink hun opwachting in de realityserie. Deborah vertelt dat ze het behoorlijk pittig vond en Angela bekent dat ze geïntimideerd was door Tamara. “Ik was een beetje bang.” Het nieuwe seizoen van The real housewives of Amsterdam is later dit jaar te zien bij Videoland. Bekijk de beelden van RTL Boulevard in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten van The real housewives of Amsterdam terugkijken bij Gids.tv. Sophie Hillbrand confronteert Real Housewives in talkshow met vernederende uitspraken (video) Bekijk deze video » 'Uit dood herrezen' Sophie Hilbrand kan lachen om vernederende uitspraak 'housewives' Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis' ex Niclas Castello slaat steenrijke realityster aan de haak Bekijk deze video »
TV :
The real housewives of Amsterdam: nieuwkomer Angela was bang voor Tamara

Actuele video's

Meer actuele video's