Vrouw Ronald Koeman deelt heftig nieuws over ziekte (Shownieuws)

Vrouw Ronald Koeman deelt heftig nieuws over ziekte (Shownieuws)

Vrouw <em>Ronald Koeman</em> deelt heftig nieuws over ziekte (<em>Shownieuws</em>) Bartina Koeman vertelt in een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW dat ze opnieuw is getroffen door kanker. Bij de vrouw van Ronald Koeman werd jaren geleden al borstkanker geconstateerd en daarvoor is ze behandeld. Nu is de ziekte toch weer teruggekomen, maar Bartina blijft positief. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: Johan Derksen heeft geen spijt van 'fatshaming' Ronald Koeman Bekijk deze video » Hélène Hendriks en Noa Vahle presenteren uitzwaaimoment Oranje: 'We zijn niet gecanceld!' Bekijk deze video » Koeman kiest Verbruggen als eerste doelman van Oranje: "Een verrassing zou ik niet willen zeggen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 7 June om 11:37

Bartina Koeman vertelt in een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW dat ze opnieuw is getroffen door kanker. Bij de vrouw van Ronald Koeman werd jaren geleden al borstkanker geconstateerd en daarvoor is ze behandeld. Nu is de ziekte toch weer teruggekomen, maar Bartina blijft positief.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's