De Oranjezomer: Steffany maakt indruk met Atemlos durch die nacht van Helene Fischer

De Oranjezomer: Steffany maakt indruk met Atemlos durch die nacht van Helene Fischer

De Oranjezomer: Steffany maakt indruk met <em>Atemlos durch die nacht</em> van Helene Fischer Een droom kwam maandagavond uit voor de Oostenrijkse zangeres Steffany, die overigens in Nederland woont: ze mocht optreden tijdens de opening van De Oranjezomer. 'Ik kan bijna niet geloven dat ik deze kans krijg en ik ben nu al ontzettend dankbaar', schreef ze daarover op Instagram. 'Atemlos durch die nacht'Met het heerlijke Helene Fischer-nummer Atemlos durch die nacht bracht ze de hele studio in schlagersferen en iedereen zong en klapte lekker mee. Bekijk het optreden van Steffany hierboven, in het fragment van De Oranjezomer
TV :
Tuesday 4 June om 08:30

Een droom kwam maandagavond uit voor de Oostenrijkse zangeres Steffany, die overigens in Nederland woont: ze mocht optreden tijdens de opening van De Oranjezomer. 'Ik kan bijna niet geloven dat ik deze kans krijg en ik ben nu al ontzettend dankbaar', schreef ze daarover op Instagram.

'Atemlos durch die nacht'
Met het heerlijke Helene Fischer-nummer Atemlos durch die nacht bracht ze de hele studio in schlagersferen en iedereen zong en klapte lekker mee.

Bekijk het optreden van Steffany hierboven, in het fragment van De Oranjezomer

Actuele video's

Meer actuele video's