Moederdag in Draadstaal: op zoek naar moeder van Heilige Maria, Hendrika van Nazareth (video)

Moederdag in Draadstaal: op zoek naar moeder van Heilige Maria, Hendrika van Nazareth (video)

<em>Moederdag</em> in <em>Draadstaal</em>: op zoek naar moeder van Heilige Maria, Hendrika van Nazareth (video) Zie boven het weerbericht in Hart van Nederland: het kan wel 27 graden worden op Moederdag In Draadstaal aandacht voor Moederdag. De pastoor denkt daarbij natuurlijk aan de moeder der moeders, de oermoeder Heilige Maria. Maar hij denkt verder dan zijn neus lang is. Want zij had natuurlijk ook een moeder en dat was Hendrika van Nazareth. Om terug naar haar roots te gaan moest hij naar Jeruzalem en daar was het eten niet erg smakelijk. Maar hoe zit het met de wijn daar, op de berg Golgotha? Bekijk het grappige fragment uit Draadstaal hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Draadstaal terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Bekijk ook Draadstaal: Jerome woest als Hilde te ver gaat met emotion flowtion, 'kom eruit!' Bekijk deze video » Draadstaal: Carlos arriveert als derde date van 'spuruwele' Jerome Bekijk deze video » Zieke Marlijn Weerdenburg stelt lancering nieuw album uit: "Ben er kapot van, hart is gebroken" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 12 May om 09:51

Zie boven het weerbericht in Hart van Nederland: het kan wel 27 graden worden op Moederdag

In Draadstaal aandacht voor Moederdag. De pastoor denkt daarbij natuurlijk aan de moeder der moeders, de oermoeder Heilige Maria. Maar hij denkt verder dan zijn neus lang is. Want zij had natuurlijk ook een moeder en dat was Hendrika van Nazareth. Om terug naar haar roots te gaan moest hij naar Jeruzalem en daar was het eten niet erg smakelijk. Maar hoe zit het met de wijn daar, op de berg Golgotha?

Bekijk het grappige fragment uit Draadstaal hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Draadstaal terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's