André Rieu knalt tijdens nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome, bekijk de beelden

André Rieu knalt tijdens nieuwjaarsconcert in de Ziggo Dome, bekijk de beelden

<em>André Rieu</em> knalt tijdens <em>nieuwjaarsconcert</em> in de Ziggo Dome, bekijk de beelden André Rieu zette op 5 en 6 januari traditiegetrouw de Ziggo Dome op zijn kop met zijn nieuwjaarsconcert. Zijn fans zijn over de hele wereld naar Amsterdam gekomen. Bekijk de beelden hierboven. "Het was fantastisch"Rieu's fans zijn betoverd door de show. Ze vinden hem fantastisch en noemen de show 'het beste moment uit hun leven.' Shownieuws deelt wat fragmenten uit de show en korte interviews met de fans. Zie de video hierboven. Bekijk ook André van Duin over Matthijs van Nieuwkerk in Vandaag Inside Oudejaarsspecial: "Aardige man" Bekijk deze video » Zien: Marco Schuitmaker zingt Engelbewaarder speciaal voor Johan Derksen (video) Bekijk deze video »
Show :
Sunday 7 January om 11:26

André Rieu zette op 5 en 6 januari traditiegetrouw de Ziggo Dome op zijn kop met zijn nieuwjaarsconcert. Zijn fans zijn over de hele wereld naar Amsterdam gekomen. Bekijk de beelden hierboven.

"Het was fantastisch"
Rieu's fans zijn betoverd door de show. Ze vinden hem fantastisch en noemen de show 'het beste moment uit hun leven.' Shownieuws deelt wat fragmenten uit de show en korte interviews met de fans. Zie de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's