Holland's Got Talent: The Grazy Puppet maakt indruk met Queen-klassiekers (video)

Holland's Got Talent: The Grazy Puppet maakt indruk met Queen-klassiekers (video)

Saturday 26 October om 10:50

<em>Holland's Got Talent</em>: The Grazy Puppet maakt indruk met Queen-klassiekers (video) The Crazy Puppet Lady maakte veel los tijdens haar audities en de kwalificaties van Holland's Got Talen. Haar doel is om een lach op iedereens gezicht te toveren en dat hoopt ze weer te doen tijdens de halve finale met haar spraakmakende buikspreekact. Met een parodie op het wereldberoemde Bohemian Rhapsody probeert ze de jury te imponeren. Dit lukt, maar helaas is de concurrentie te sterk en gaat ze niet door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Damian onverwacht feestnummer voor overleden oma (video) Bekijk deze video » Escape-act laat jury Holland's Got Talent sidderen: 'Gaat die haak door zijn tong? (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Koen maakt indruk met zijn versie van Desperado (video) Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: The Grazy Puppet maakt indruk met Queen-klassiekers (video)

The Crazy Puppet Lady maakte veel los tijdens haar audities en de kwalificaties van Holland's Got Talen. Haar doel is om een lach op iedereens gezicht te toveren en dat hoopt ze weer te doen tijdens de halve finale met haar spraakmakende buikspreekact. Met een parodie op het wereldberoemde Bohemian Rhapsody probeert ze de jury te imponeren. Dit lukt, maar helaas is de concurrentie te sterk en gaat ze niet door naar de volgende ronde.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's