Liam Payne (31) van One Direction overleden na val uit hotel Buenos Aires (Shownieuws)

Liam Payne (31) van One Direction overleden na val uit hotel Buenos Aires (Shownieuws)

<em>Liam Payne</em> (31) van One Direction overleden na val uit hotel Buenos Aires (<em>Shownieuws</em>) Woensdagavond werd het heftige nieuws bekend dat Liam Payne is overleden. Het 31-jarige voormalige One Direction-lid is om het leven gekomen door een val uit de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Liam Payne zorgde voor overlastEr wordt nog onderzocht of Liam is overleden door een val of een sprong. Eerder die dag kwam de politie al langs bij het hotel na een melding dat een man die onder invloed was van drank en/of drugs voor overlast zorgde. Liam was eerder open over zijn verslaving. Bart Ettekoven vertelt in Shownieuws meer over deze ster. Zo kreeg hij zoontje Bear samen met Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy, zij zijn al jaren uit elkaar. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: gaat de vete tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes weer verder? Bekijk deze video » Shownieuws: Frans Bauer heeft mooie boodschap voor 'mr. Ahoy' Lee Towers Bekijk deze video » Topfitte Dave Roelvink neemt het op tegen Melvin Manhoef in Boxing Influencers (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 17 October om 08:17

Woensdagavond werd het heftige nieuws bekend dat Liam Payne is overleden. Het 31-jarige voormalige One Direction-lid is om het leven gekomen door een val uit de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires.

Liam Payne zorgde voor overlast
Er wordt nog onderzocht of Liam is overleden door een val of een sprong. Eerder die dag kwam de politie al langs bij het hotel na een melding dat een man die onder invloed was van drank en/of drugs voor overlast zorgde. Liam was eerder open over zijn verslaving. Bart Ettekoven vertelt in Shownieuws meer over deze ster. Zo kreeg hij zoontje Bear samen met Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy, zij zijn al jaren uit elkaar.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's