Zien: dit zijn de belangrijkste momenten uit het Harris-Trump debat (video)

Zien: dit zijn de belangrijkste momenten uit het Harris-Trump debat (video)

Wednesday 11 September om 07:40

Zien: dit zijn de belangrijkste momenten uit het <em>Harris-Trump debat</em> (video) Vannacht vond het eerste grote debat plaats tussen Kamala Harris en Donald Trump. In bovenstaande video zie je een paar van de belangrijkste momenten. AanvalHet debat begon beleeft, maar de twee vielen elkaar gedurende de avond vorderde scherp aan. Een opvallend moment was toen Trump een onbewezen gerucht over immigranten die honden en katten zouden eten. Over het algemeen zijn de reacties op het debat dat Harris beter uit de verf kwam dan Trump, die de aanvallen van Harris moeilijk kon afweren. Bekijk de video van CBS News Boston hierboven. Vandaag Inside: wat als Trump wél zou zijn gedood? Bekijk deze video » Ben van der Burg wil Jack van Gelder als wereldleider: 'Ik ben er klaar voor!' Bekijk deze video » RTL Nieuws: dit kan je verwachten van het eerste debat tussen Harris en Trump (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: dit zijn de belangrijkste momenten uit het Harris-Trump debat (video)

Vannacht vond het eerste grote debat plaats tussen Kamala Harris en Donald Trump. In bovenstaande video zie je een paar van de belangrijkste momenten.

Aanval
Het debat begon beleeft, maar de twee vielen elkaar gedurende de avond vorderde scherp aan. Een opvallend moment was toen Trump een onbewezen gerucht over immigranten die honden en katten zouden eten. Over het algemeen zijn de reacties op het debat dat Harris beter uit de verf kwam dan Trump, die de aanvallen van Harris moeilijk kon afweren.

Bekijk de video van CBS News Boston hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's