Zien: Eloise van Oranje voor het eerst op catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week

Zien: Eloise van Oranje voor het eerst op catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week

Thursday 5 September om 13:16

Waar de catwalk voorheen het domein was van de modellen, zie je tegenwoordig steeds meer celebrities die even meelopen in een modeshow. Op de Amsterdam Fashion Week is dat niet anders, daar waren vanmiddag alle ogen gericht op gravin Eloise (22) die opdook bij de show van designer Tess van Zalinge. Verslaggever Laïs van Niel was erbij.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Eloise van Oranje voor het eerst op catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week Waar de catwalk voorheen het domein was van de modellen, zie je tegenwoordig steeds meer celebrities die even meelopen in een modeshow. Op de Amsterdam Fashion Week is dat niet anders, daar waren vanmiddag alle ogen gericht op gravin Eloise (22) die opdook bij de show van designer Tess van Zalinge. Verslaggever Laïs van Niel was erbij. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Eloise van Oranje: 'Iemand in de gym vroeg me mee uit' Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'overjarige puber' Eloise van Oranje maakt Jack van Gelder gek met haar onzinnige posts Bekijk deze video » Eloise van Oranje geniet van Disneyland: bekijk verslag van alles wat ze eet Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Eloise van Oranje voor het eerst op catwalk tijdens Amsterdam Fashion Week

Actuele video's

Meer actuele video's