Eloise van Oranje geniet van Disneyland: bekijk verslag van alles wat ze eet

Eloise van Oranje geniet van Disneyland: bekijk verslag van alles wat ze eet

<em>Eloise van Oranje</em> geniet van Disneyland: bekijk verslag van alles wat ze eet Eloise van Oranje heeft volop genoten van een weekend in Disneyland. Samen met vriendinnen bracht ze tijd door op het pretpark en de hertogin doet onder meer verslag van alles wat ze daar eet. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Eloise van Oranje bedolven onder reacties op gewicht bij TikTok-video: 'Te mager' Bekijk deze video » Eloise van Oranje: 'Iemand in de gym vroeg me mee uit' Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'overjarige puber' Eloise van Oranje maakt Jack van Gelder gek met haar onzinnige posts Bekijk deze video »
Royals :
Friday 30 August om 12:07

Eloise van Oranje heeft volop genoten van een weekend in Disneyland. Samen met vriendinnen bracht ze tijd door op het pretpark en de hertogin doet onder meer verslag van alles wat ze daar eet.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's