Shownieuws: René Mioch vijf weken in het ziekenhuis, onderging hartoperatie

Shownieuws: René Mioch vijf weken in het ziekenhuis, onderging hartoperatie

<em>Shownieuws</em>: René Mioch vijf weken in het ziekenhuis, onderging hartoperatie Shownieuws heeft nieuws over de gezondheid van René Mioch. De filmjournalist klaagde volgens Evert Santegoeds dat hij zo moe was, maar nu blijkt dat er een vrij ernstige reden was voor de moeheid. Mioch heeft een hartoperatie ondergaan en lag daardoor vijf weken in het ziekenhuis in Amsterdam. Dit heeft ook gevolgen voor zijn werkzaamheden… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. HEFTIGE film Loverboy Emoties Uit, kijkers moeten verklaring ondertekenen (Shownieuws) Bekijk deze video » Tino Martin in Shownieuws over spectaculaire Viva Las Vegas-show: "Het went eigenlijk niet" Bekijk deze video » Shownieuws: Gerard Joling heeft bril op en trapt niet in grap (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 29 August om 11:14

Shownieuws heeft nieuws over de gezondheid van René Mioch. De filmjournalist klaagde volgens Evert Santegoeds dat hij zo moe was, maar nu blijkt dat er een vrij ernstige reden was voor de moeheid. Mioch heeft een hartoperatie ondergaan en lag daardoor vijf weken in het ziekenhuis in Amsterdam. Dit heeft ook gevolgen voor zijn werkzaamheden…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's