HEFTIGE film Loverboy Emoties Uit, kijkers moeten verklaring ondertekenen (Shownieuws)

HEFTIGE film Loverboy Emoties Uit, kijkers moeten verklaring ondertekenen (Shownieuws)

HEFTIGE film <em>Loverboy Emoties Uit</em>, kijkers moeten verklaring ondertekenen (<em>Shownieuws</em>) Vanaf donderdag 29 augustus is de heftige film Loverboy Emoties Uit waar Peter R. de Vries aan heeft meegewerkt, te zien in de bioscoop. Shownieuws sprak met zoon Royce de Vries en met de maker van de film Cyriel Guds. Verklaring ondertekenenGuds wil awareness creëren over het nare fenomeen 'mensenhandel' waar jaarlijks zo'n 5000 meisjes slachtoffer van worden. De film is niet alleen voor 16+, opmerkelijk feit is dat de kijkers van tevoren een verklaring moeten ondertekenen dat zij de makers niet zullen aanklagen voor eventuele psychische schade die zij oplopen door het zien van de film! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tino Martin in Shownieuws over spectaculaire Viva Las Vegas-show: "Het went eigenlijk niet" Bekijk deze video » Shownieuws: Gerard Joling heeft bril op en trapt niet in grap (video) Bekijk deze video » Clarice Stenger onthult: 'Slachtoffers loverboys plegen strafbare feiten onder dwang' Bekijk deze video »
Film :
Wednesday 28 August om 21:16

Vanaf donderdag 29 augustus is de heftige film Loverboy Emoties Uit waar Peter R. de Vries aan heeft meegewerkt, te zien in de bioscoop. Shownieuws sprak met zoon Royce de Vries en met de maker van de film Cyriel Guds.

Verklaring ondertekenen
Guds wil awareness creëren over het nare fenomeen 'mensenhandel' waar jaarlijks zo'n 5000 meisjes slachtoffer van worden. De film is niet alleen voor 16+, opmerkelijk feit is dat de kijkers van tevoren een verklaring moeten ondertekenen dat zij de makers niet zullen aanklagen voor eventuele psychische schade die zij oplopen door het zien van de film!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's