De Oranjezondag: Brucified eert Bruce Springsteen met Dancing in the Dark

De Oranjezondag: Brucified eert Bruce Springsteen met Dancing in the Dark

<em>De Oranjezondag</em>: Brucified eert Bruce Springsteen met <em>Dancing in the Dark</em> In De Oranjezondag was deze keer de band Brucified te gast. Deze tributeband brengt een bijzondere ode aan Bruce Springtsteen, de muzikanten brengen de iconische hit Dancing in the Dark ten gehore. Bekijk de beelden van De Oranjezondag in de video hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Brothers of Blues zorgt voor swingende opening De Oranjezondag met Soul Man Bekijk deze video » Hélène Hendriks niet blij met Wilhelmus-versie Duncan Laurence: 'Houd ik niet van' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » De Oranjezondag: Hélene plaagt Roos Schlikker met deze vraag over Vandaag Inside Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 26 August om 09:05

In De Oranjezondag was deze keer de band Brucified te gast. Deze tributeband brengt een bijzondere ode aan Bruce Springtsteen, de muzikanten brengen de iconische hit Dancing in the Dark ten gehore.

Bekijk de beelden van De Oranjezondag in de video hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's