Wouter de Winther over positie Dilan Yeşilgöz: 'Het rommelt achter de schermen bij de VVD' (video)

Wouter de Winther over positie Dilan Yeşilgöz: 'Het rommelt achter de schermen bij de VVD' (video)

Friday 23 August om 09:39

Wouter de Winther over positie <em>Dilan Yeşilgöz</em>: 'Het rommelt achter de schermen bij de VVD' (video) In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Wouter de Winther en Wilfred Genee terug op weer een uitzending. De Winther was donderdag bij de ministerraad en zag dat VVD'ers met tegenzin naar de kabinetsvergadering gaan. 'Ze zijn niet blij met hoe Wilders en Omtzigt zich voor en achter de schermen gedragen.' Volgens De Winther komt het de positie van VVD-leider Yeşilgöz niet ten goede. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Wouter de Winther en Wilfred Genee terug op weer een uitzending. De Winther was donderdag bij de ministerraad en zag dat VVD'ers met tegenzin naar de kabinetsvergadering gaan. 'Ze zijn niet blij met hoe Wilders en Omtzigt zich voor en achter de schermen gedragen.' Volgens De Winther komt het de positie van VVD-leider Yeşilgöz niet ten goede.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's