Tieners tegen kwalen: jongeren steunen openhartige Truus, 'voor mij is het over'

Tieners tegen kwalen: jongeren steunen openhartige Truus, 'voor mij is het over'

<em>Tieners tegen kwalen</em>: jongeren steunen openhartige Truus, 'voor mij is het over' In Tieners tegen kwalen is Truus erg openhartig tegenover de jongeren. In het omroep MAX-programma trekken acht tieners en acht ouderen intensief met elkaar op. “De gezelligheid van mijn leven is voorbij. Wat moet je daartegen doen?”, zegt Truus. “Voor mij is het gewoon over.” Haar verhaal lijkt de tieners erg aan te grijpen en ze proberen haar te steunen. Tieners tegen kwalen is iedere woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment van Tieners tegen kwalen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Carrie op vrijdag in kantine nog duurder dan in studio: Jan Slagter legt uit waarom Bekijk deze video » Verzamelaarsfortuin start maandag op NPO 2: verborgen schatten in overvolle kastelen Bekijk deze video » Zaterdag in Het Vuur van de Friezen: hier eindigde droom van één Friese natie Bekijk deze video »
Thursday 15 August om 10:41

In Tieners tegen kwalen is Truus erg openhartig tegenover de jongeren. In het omroep MAX-programma trekken acht tieners en acht ouderen intensief met elkaar op. “De gezelligheid van mijn leven is voorbij. Wat moet je daartegen doen?”, zegt Truus. “Voor mij is het gewoon over.” Haar verhaal lijkt de tieners erg aan te grijpen en ze proberen haar te steunen.

Tieners tegen kwalen is iedere woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment van Tieners tegen kwalen hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's