Gerard Joling welkom in Gordons 'Blushing': "Zal draadje spannen, altijd leuk om iemand te zien vallen"

Gerard Joling welkom in Gordons 'Blushing': "Zal draadje spannen, altijd leuk om iemand te zien vallen"

<em>Gerard Joling</em> welkom in <em>Gordon</em>s 'Blushing': &quot;Zal draadje spannen, altijd leuk om iemand te zien vallen&quot; Een week na de grootse opening van Gordons horecazaak 'Blushing' in Blaricum evalueert hij in Shownieuws hoe het is gegaan. Gasten komen van heinde en ver om koffie te drinken bij Gordon, ze staan zelfs rijen dik te wachten voor een glimp van de BN'er. Draadje spannenVerder geeft hij een reactie op het pesten van Gerard Joling en Hélène Hendriks. Of de twee welkom zijn in Blushing is de vraag. Voor Gerard zou Gordon bij de ingang een draadje spannen. "Altijd leuk om iemand te zien vallen" aldus de zanger. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jada Borsato deelt beelden van zonnige vakantie met vriend Rob Bekijk deze video » Shownieuws na wangedrag prinses Laurentien: 'Fijn dat ze het voor slachtoffers opneemt' Bekijk deze video » Shownieuws: wat is waar van geruchten over gezondheid van Roy uit Over Mijn Lijk? Bekijk deze video »
Entertainment :
Saturday 10 August om 09:35

Een week na de grootse opening van Gordons horecazaak 'Blushing' in Blaricum evalueert hij in Shownieuws hoe het is gegaan. Gasten komen van heinde en ver om koffie te drinken bij Gordon, ze staan zelfs rijen dik te wachten voor een glimp van de BN'er.

Draadje spannen
Verder geeft hij een reactie op het pesten van Gerard Joling en Hélène Hendriks. Of de twee welkom zijn in Blushing is de vraag. Voor Gerard zou Gordon bij de ingang een draadje spannen. "Altijd leuk om iemand te zien vallen" aldus de zanger.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's