De Bondgenoten: deelnemers beginnen met 24 uur paalzitten

De Bondgenoten: deelnemers beginnen met 24 uur paalzitten

<em>De Bondgenoten</em>: deelnemers beginnen met 24 uur paalzitten In De Bondgenoten gaan de deelnemers een behoorlijk zware uitdaging aan. Van elk bondje moet namelijk een kandidaat 24 uur paalzitten. Behalve de Slangen, want zij hebben de brief in handen. Elke deelnemer die het 24 uur volhoudt op de paal pakt 10 procent af van de Slangen. Houdt de paalzitter het niet vol, dan moet de kandidaat 10 procent afgeven aan de Slangen. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Fatima en Jason belazeren Serena met plan, 'wij zijn duivels!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: emotionele Sam is klaar met mannen en wil naar huis Bekijk deze video » De Bondgenoten: Chi probeert leven van vlieg te redden, 'doe normaal joh' Bekijk deze video »
Monday 5 August om 13:35

In De Bondgenoten gaan de deelnemers een behoorlijk zware uitdaging aan. Van elk bondje moet namelijk een kandidaat 24 uur paalzitten. Behalve de Slangen, want zij hebben de brief in handen. Elke deelnemer die het 24 uur volhoudt op de paal pakt 10 procent af van de Slangen. Houdt de paalzitter het niet vol, dan moet de kandidaat 10 procent afgeven aan de Slangen.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's