De Bondgenoten: emotionele Sam is klaar met mannen en wil naar huis

De Bondgenoten: emotionele Sam is klaar met mannen en wil naar huis

<em>De Bondgenoten</em>: emotionele Sam is klaar met mannen en wil naar huis In De Bondgenoten zegt Sam dat ze naar huis wil. Ze heeft last van heimwee en ze kan de ‘grapjes’ en opmerkingen van een aantal mannen in de loods niet meer hebben. Vaak kan ze bepaalde opmerkingen wel incasseren, maar nu even niet. “Ik ben gewoon klaar.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: wordt Jason gebodyshamed door Robert tijdens Zumbales van Fatima? Bekijk deze video » De Bondgenoten: Fatima en Jason belazeren Serena met plan, 'wij zijn duivels!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Chi probeert leven van vlieg te redden, 'doe normaal joh' Bekijk deze video »
TV :
Friday 2 August om 12:53

In De Bondgenoten zegt Sam dat ze naar huis wil. Ze heeft last van heimwee en ze kan de ‘grapjes’ en opmerkingen van een aantal mannen in de loods niet meer hebben. Vaak kan ze bepaalde opmerkingen wel incasseren, maar nu even niet. “Ik ben gewoon klaar.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's