Drie panden De Meilandjes nog steeds te koop: prijs Code Rosé met twee ton gezakt

Drie panden De Meilandjes nog steeds te koop: prijs Code Rosé met twee ton gezakt

Drie panden <em>De Meilandjes</em> nog steeds te koop: prijs Code Rosé met twee ton gezakt Het gaat niet echt lekker met de Meilandjes als het gaat om de verkoop van panden. Het huis van Maxime en de woning van Erica en Martien staan al een tijdje te koop in Noordwijk. Daarbij gooien ze nu Code Rosé in de uitverkoop. Het pension stond voor 2 miljoen te koop, maar de realitysterren hebben besloten om te zakken met twee ton. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bram Moszkowicz in Shownieuws over nieuw hoofdstuk in civiele zaak Maxime Meiland Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Chateau Meiland in het kasteel was het leukst' Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik wil een derde kind' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 August om 10:16

Het gaat niet echt lekker met de Meilandjes als het gaat om de verkoop van panden. Het huis van Maxime en de woning van Erica en Martien staan al een tijdje te koop in Noordwijk. Daarbij gooien ze nu Code Rosé in de uitverkoop. Het pension stond voor 2 miljoen te koop, maar de realitysterren hebben besloten om te zakken met twee ton.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's