Britt Dekker gaat bijna trouwen: 'Jurk is binnen en dit gaan mijn paarden doen tijdens de ceremonie'

Britt Dekker gaat bijna trouwen: 'Jurk is binnen en dit gaan mijn paarden doen tijdens de ceremonie'

Britt Dekker gaat bijna trouwen: 'Jurk is binnen en dit gaan mijn paarden doen tijdens de ceremonie' Britt Dekker, die dolgraag mee wil doen met de Olympische Spelen in 2028, stapt in september in het huwelijksbootje met haar vriend Max Apotowski. Hoe gaat het met de voorbereidingen? 'De jurk is binnen maar ik moet hem nog wel passen.' 'George brengt de ringen'De presentatrice en dressuurruiter heeft een bijzondere rol voor haar paarden in gedachten tijdens de ceremonie: 'Johnny trekt de koets en George brengt de ringen.' Dat wordt vast bijzonder. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Heftig: 'Mark Gillis én zijn moeder belandden binnen half uur samen op de IC' (Shownieuws) Bekijk deze video » Marcel dist Mirjam-concurrent: 'Schort aan mentaliteit, is met paar dagen weg' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Zien: is deze multimiljonair de nieuwe vriend van Olcay Gulsen? Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 31 July om 12:12

Britt Dekker, die dolgraag mee wil doen met de Olympische Spelen in 2028, stapt in september in het huwelijksbootje met haar vriend Max Apotowski. Hoe gaat het met de voorbereidingen? 'De jurk is binnen maar ik moet hem nog wel passen.'

'George brengt de ringen'
De presentatrice en dressuurruiter heeft een bijzondere rol voor haar paarden in gedachten tijdens de ceremonie: 'Johnny trekt de koets en George brengt de ringen.' Dat wordt vast bijzonder.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's