André Rieu trapt nieuwe show Vrijthof af met heftig moment: vrouw in publiek onwel

André Rieu trapt nieuwe show Vrijthof af met heftig moment: vrouw in publiek onwel

<em>André Rieu</em> trapt nieuwe show Vrijthof af met heftig moment: vrouw in publiek onwel Donderdagavond was de aftrap van de nieuwe show van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Maar de concertreeks begon met een spannend moment… Eerste beelden concert RieuVoor de negentiende keer staat de violist met zijn enorme orkest op het plein en zijn publiek was er weer helemaal klaar voor. Maar voor het eerst heeft Rieu zijn show stilgelegd omdat iemand in het publiek onwel werd. Er kwamen artsen bij en na zo’n vijf minuten kon het optreden worden hervat omdat de vrouw zich beter voelde. In Shownieuws zie je de eerste beelden en een uitgebreid verslag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: spectaculaire Joost Klein zet Concert At Sea op zijn kop (video) Bekijk deze video » Terugkijken: spectaculaire tweede dag Concert at Sea met o.a. Son Mieux (video) Bekijk deze video » Eerste beelden: concert André Rieu op het Vrijthof gaat bijna van start (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 5 juli om 10:36

Donderdagavond was de aftrap van de nieuwe show van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Maar de concertreeks begon met een spannend moment…

Eerste beelden concert Rieu
Voor de negentiende keer staat de violist met zijn enorme orkest op het plein en zijn publiek was er weer helemaal klaar voor. Maar voor het eerst heeft Rieu zijn show stilgelegd omdat iemand in het publiek onwel werd. Er kwamen artsen bij en na zo’n vijf minuten kon het optreden worden hervat omdat de vrouw zich beter voelde. In Shownieuws zie je de eerste beelden en een uitgebreid verslag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's