Mark Gillis op Intensive Care door ernstige longontsteking: familie vraagt om rust

Mark Gillis op Intensive Care door ernstige longontsteking: familie vraagt om rust

<em>Mark Gillis</em> op Intensive Care door ernstige longontsteking: familie vraagt om rust Heftig nieuws rond de familie Gillis, Mark ligt namelijk op de intensive care. De zoon van Peter Gillis heeft een zeer ernstige longontsteking en de artsen doen nog onderzoek naar het virus dat deze veroorzaakt. De realityster is in een kunstmatige coma gebracht. Peter Gillis vraagt om rust in deze moeilijke tijd… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière Bekijk deze video » Eindelijk: Wendy van Hout lanceert hele videoclip Meisje van de handel Bekijk deze video » Mark Gillis in kritieke toestand op intensive care (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 5 juli om 10:26

Heftig nieuws rond de familie Gillis, Mark ligt namelijk op de intensive care. De zoon van Peter Gillis heeft een zeer ernstige longontsteking en de artsen doen nog onderzoek naar het virus dat deze veroorzaakt. De realityster is in een kunstmatige coma gebracht. Peter Gillis vraagt om rust in deze moeilijke tijd…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's