Het MAX Skûtsje Journaal vanaf 3 augustus op NPO 2: bekijk hier de aankondiging

Het MAX Skûtsje Journaal vanaf 3 augustus op NPO 2: bekijk hier de aankondiging

Het <em>MAX Skûtsje Journaal</em> vanaf 3 augustus op NPO 2: bekijk hier de aankondiging Vanaf 3 augustus kun je op NPO 2 weer kijken naar het MAX Skûtsje Journaal. Bert Haandrikman doet ook deze keer dagelijks verslag van het Friese zeil-spektakel. Het SKS-Kampioenschap Skûtsjesilen 2024 vindt plaats van zaterdag 3 tot en met vrijdag 16 augustus. Het evenement trekt jaarlijks veel bekijks, veel mensen komen voor de zeilwedstrijd maar ook voor de festiviteiten. Bekijk de aankondiging voor het MAX Skûtsje Journaal hieronder. Het MAX Skûtsje Journaal is vanaf zaterdag 3 augustus dagelijks rond 17.30 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)
Thursday 20 June om 11:49

Vanaf 3 augustus kun je op NPO 2 weer kijken naar het MAX Skûtsje Journaal. Bert Haandrikman doet ook deze keer dagelijks verslag van het Friese zeil-spektakel. Het SKS-Kampioenschap Skûtsjesilen 2024 vindt plaats van zaterdag 3 tot en met vrijdag 16 augustus. Het evenement trekt jaarlijks veel bekijks, veel mensen komen voor de zeilwedstrijd maar ook voor de festiviteiten.

Bekijk de aankondiging voor het MAX Skûtsje Journaal hieronder. Het MAX Skûtsje Journaal is vanaf zaterdag 3 augustus dagelijks rond 17.30 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's