Het Blok: wordt finaleweek geruïneerd door enorme lekkage?

Het Blok: wordt finaleweek geruïneerd door enorme lekkage?

<em>Het Blok</em>: wordt finaleweek geruïneerd door enorme lekkage? Bekijk in de video hierboven: een aanrijding in Het Blok In Het Blok zijn de klussers al wekenlang bezig om de woningen op te knappen. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en ook deze keer krijgen de deelnemers een flinke tegenslag te verwerken. Ze ontdekken namelijk een enorme lekkage, en komt een grote straal met water uit een lamp. Wat voor invloed heeft dit op de finaleweek? Bekijk de beelden van Het Blok hieronder. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Het Blok: René en Jessica winnen nachtje hotel en dat was genieten! Bekijk deze video » Heftig! Jaïr krijgt achter gesloten deuren standje van Anouk: "Heb al vanaf begin af aan gezegd" (Het Blok) Bekijk deze video » Anouk in Het Blok maakt korte metten met loodgieter: "Je hebt het nu twee keer verneukt" Bekijk deze video »
TV :
Thursday 6 June om 10:52

Bekijk in de video hierboven: een aanrijding in Het Blok

In Het Blok zijn de klussers al wekenlang bezig om de woningen op te knappen. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en ook deze keer krijgen de deelnemers een flinke tegenslag te verwerken. Ze ontdekken namelijk een enorme lekkage, en komt een grote straal met water uit een lamp. Wat voor invloed heeft dit op de finaleweek?

Bekijk de beelden van Het Blok hieronder.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's