Davy Klaassen stapt met Laura in het huwelijksbootje: bekijk de prachtige beelden

Davy Klaassen stapt met Laura in het huwelijksbootje: bekijk de prachtige beelden

<em>Davy Klaassen</em> stapt met Laura in het huwelijksbootje: bekijk de prachtige beelden Davy Klaassen heeft op social media laten weten dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met zijn geliefde Laura. Ze trouwden in Italië en in Shownieuws zie je prachtige beelden van het huwelijk van de ex-Ajacied. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Daar gaan ze weer: Aadje vraagt Richard ten huwelijk Bekijk deze video » Zien: zo straalde Rob de Nijs op de bruiloft van zijn zoon (Shownieuws) Bekijk deze video » Wolter Kroes vraagt vrouw (opnieuw) ten huwelijk tijdens optreden in het Concertgeboouw (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Monday 3 June om 15:03

Davy Klaassen heeft op social media laten weten dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met zijn geliefde Laura. Ze trouwden in Italië en in Shownieuws zie je prachtige beelden van het huwelijk van de ex-Ajacied.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's