Arnout op kippenboerderij (Dwars door de lage landen): 'Waarom doe je ze niet in de soep?'

Arnout op kippenboerderij (Dwars door de lage landen): 'Waarom doe je ze niet in de soep?'

Arnout op kippenboerderij (<em>Dwars door de lage landen</em>): 'Waarom doe je ze niet in de soep?' In Dwars door de lage landen ontmoet Arnout Hauben een stel dat een kippenboerderij runt. Het loopt alleen een beetje uit de hand want ze doden geen kippen en er lopen nu zo'n honderd beesten rond, waarvan velen lang niet elke dag een ei leggen. "Waarom draai je die de soep niet in?", vraagt Arnout zich af... Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Dwars door de Lage Landen: kinderwens werd tóch vervuld' Bekijk deze video » Dwars door de Lage Landen: 'In De Biesbosch vond ik mezelf terug' Bekijk deze video » Dwars door de Lage Landen: 'Mijn jongere broer is overleden' Bekijk deze video »
Monday 3 June om 11:50

In Dwars door de lage landen ontmoet Arnout Hauben een stel dat een kippenboerderij runt. Het loopt alleen een beetje uit de hand want ze doden geen kippen en er lopen nu zo'n honderd beesten rond, waarvan velen lang niet elke dag een ei leggen. "Waarom draai je die de soep niet in?", vraagt Arnout zich af...

Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's