Shownieuws gemist? Aangifte Jumbo-Visma tegen selfiemaker Tour de France

Shownieuws gemist? Aangifte Jumbo-Visma tegen selfiemaker Tour de France

Zondag 23 juli 2023 om 18:06

Wielerploeg Jumbo-Visma gaat zeer waarschijnlijk aangifte doen tegen de toeschouwer die tijdens de vijftiende etappe van de Tour de France een selfie wilde maken. De fan veroorzaakte een massale valpartij, met nare gevolgen voor de Nederlandse ploeg.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Aangifte <em>Jumbo-Visma</em> tegen selfiemaker <em>Tour de France</em> Wielerploeg Jumbo-Visma gaat zeer waarschijnlijk aangifte doen tegen de toeschouwer die tijdens de vijftiende etappe van de Tour de France een selfie wilde maken. De fan veroorzaakte een massale valpartij, met nare gevolgen voor de Nederlandse ploeg. Tekst gaat verder onder de video. ValpartijDoor de fan ontstond een massale valpartij, waarbij de Nederlandse ploeg flink wat fysieke schade opliep. Sepp Kuss van Jumbo-Visma raakte uit balans en kwam ten val door de toeschouwer. Zijn ploegmaten Nathan van Hooydonck en Dylan van Baarle gingen ook tegen de grond, samen met ongeveer twintig andere renners die bij de valpartij betrokken waren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 17: Vingegaard dichtbij eindzege na ineenstorting Pogacar Bekijk deze video » 55 jaar na Tourzege: Jan Janssen geniet nog steeds volop van het wielrennen Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 20: Pogacar wint strijd om eer tegen Vingegaard Bekijk deze video »
TV :

Valpartij
Door de fan ontstond een massale valpartij, waarbij de Nederlandse ploeg flink wat fysieke schade opliep. Sepp Kuss van Jumbo-Visma raakte uit balans en kwam ten val door de toeschouwer. Zijn ploegmaten Nathan van Hooydonck en Dylan van Baarle gingen ook tegen de grond, samen met ongeveer twintig andere renners die bij de valpartij betrokken waren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's