Bijzonder: prairiehondjes geboren in DierenPark Amersfoort (video)

Bijzonder: prairiehondjes geboren in DierenPark Amersfoort (video)

Vrijdag 26 april om 19:24

Bijzonder: prairiehondjes geboren in <em>DierenPark Amersfoort</em> (video) In DierenPark Amersfoort eten ze beschuit met muisjes, want er zijn een aantal zwartstaatprairiehondjes geboren. Hoeveel dat er zijn, is lastig te zeggen, aldus dierverzorger Kiki Klomp aan Hart van Nederland in bovenstaande video. 'De eerste weken na de geboorte leven de jongen onder de grond.' Een aantal zijn er al te zien en dat levert mooie beelden op. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in winkelcentrum Hoofddorp (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: woningen Utrecht ontruimd na vondst meerdere explosieven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video) Bekijk deze video »
TV :

In DierenPark Amersfoort eten ze beschuit met muisjes, want er zijn een aantal zwartstaatprairiehondjes geboren. Hoeveel dat er zijn, is lastig te zeggen, aldus dierverzorger Kiki Klomp aan Hart van Nederland in bovenstaande video. 'De eerste weken na de geboorte leven de jongen onder de grond.' Een aantal zijn er al te zien en dat levert mooie beelden op.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's