Geschreeuw bij Mr. Frank Visser: 'Jullie roken me uit, als een paling!'

Geschreeuw bij Mr. Frank Visser: 'Jullie roken me uit, als een paling!'

Geschreeuw bij <em>Mr. Frank Visser</em>: 'Jullie roken me uit, als een paling!' Bart Beuving, die voor de gelegenheid Mr. Frank Visser verving, had maandagavond te maken met een buurvrouw die zich als een paling uitgerookt voelt omdat haar buren zo nu en dan wat stoken in de tuin. Die geven aan dat dat slechts een paar keer is gebeurd omdat een van hen met een longaanval in het ziekenhuis lag maar de buurvrouw toont geen medeleven: 'Daar heb ik niks mee te maken.' Vervolgens ontstaat er al snel een hoop geschreeuw over en weer... Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser: 'Buurvrouw ontplofte toen ze hoorde dat ze Roemeense buren kreeg' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Deze RTL4-ster wil ik niet aan tafel bij Vandaag Inside' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 7 mei om 08:16

Bart Beuving, die voor de gelegenheid Mr. Frank Visser verving, had maandagavond te maken met een buurvrouw die zich als een paling uitgerookt voelt omdat haar buren zo nu en dan wat stoken in de tuin. Die geven aan dat dat slechts een paar keer is gebeurd omdat een van hen met een longaanval in het ziekenhuis lag maar de buurvrouw toont geen medeleven: 'Daar heb ik niks mee te maken.' Vervolgens ontstaat er al snel een hoop geschreeuw over en weer...

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hierboven

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's