Zien: Bouke Scholten swingt met Happy Birthday voor Willem-Alexander in Emmen (video)

Zien: Bouke Scholten swingt met Happy Birthday voor Willem-Alexander in Emmen (video)

Zaterdag 27 april om 12:23

Zien: Bouke Scholten swingt met <em>Happy Birthday</em> voor Willem-Alexander in Emmen (video) Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn zaterdagochtend aangekomen in Emmen en werden ontvangen met muziek. BoukeIn Emmen werden ze ontvangen door burgemeester Eric van Oosterhout en Jetta Klijnsma, de commissaris van de Koning in Drenthe én de Elvis van Emmen: Bouke Scholten. Hij zong Happy Birthday voor de Koning. #Bouke zingt… Happy Birthday to You voor Koning Willem-Alexander in #emmen ?? #koningsdag2024 ?? pic.twitter.com/woxhCtj2mG— ??????? ??? ❤️ (@LoverKatten) April 27, 2024 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Estavana Polman over ontmoeten koning Willem-Alexander en Máxima: 'Ik zei: hallo!' Bekijk deze video » Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Bouke Scholten klaar voor Koningsdag in Emmen: 'We zijn allemaal heel nuchter' (video) Bekijk deze video »
Royals :

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn zaterdagochtend aangekomen in Emmen en werden ontvangen met muziek.

Bouke
In Emmen werden ze ontvangen door burgemeester Eric van Oosterhout en Jetta Klijnsma, de commissaris van de Koning in Drenthe én de Elvis van Emmen: Bouke Scholten. Hij zong Happy Birthday voor de Koning.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's