Samenvatting Tour de France etappe 17: Vingegaard dichtbij eindzege na ineenstorting Pogacar

Samenvatting Tour de France etappe 17: Vingegaard dichtbij eindzege na ineenstorting Pogacar

Woensdag 19 juli 2023 om 19:53

De Tour de France lijkt een beslissende wending te hebben genomen. Tijdens de zware bergetappe over de Col de la Loze naar Courchevel, leidde de ineenstorting van Tadej Pogačar tot een indrukwekkende voorsprong voor Jonas Vingegaard. Met deze comfortabele voorsprong begint Vingegaard aan de laatste vier etappes van de Tour.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 17: <em>Vingegaard</em> dichtbij eindzege na ineenstorting <em>Pogacar</em> De Tour de France lijkt een beslissende wending te hebben genomen. Tijdens de zware bergetappe over de Col de la Loze naar Courchevel, leidde de ineenstorting van Tadej Pogačar tot een indrukwekkende voorsprong voor Jonas Vingegaard. Met deze comfortabele voorsprong begint Vingegaard aan de laatste vier etappes van de Tour. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 17In een omvangrijke kopgroep was de Oostenrijker Felix Gall vandaag de sterkste renner. De 25-jarige klimmer, die zijn eerste Tour de France rijdt, staat zeer verdienstelijk op de achtste plaats in het klassement. Simon Yates eindigde als tweede bij de finish. Jonas Vingegaard volgde ruim anderhalve minuut later op de vierde plaats, omdat hij Bilbao moest laten gaan op de uiterst steile finalestrook. Bekijk de samenvatting van de zeventiende etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Tranen bij etappewinnaar Wout Poels: 'Ik heb er altijd van gedroomd' (NOS Tour de France 2023) Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 13: Jonas Vingegaard rijdt beste tijdrit uit zijn leven Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 17: Vingegaard dichtbij eindzege na ineenstorting Pogacar

Etappe 17
In een omvangrijke kopgroep was de Oostenrijker Felix Gall vandaag de sterkste renner. De 25-jarige klimmer, die zijn eerste Tour de France rijdt, staat zeer verdienstelijk op de achtste plaats in het klassement. Simon Yates eindigde als tweede bij de finish. Jonas Vingegaard volgde ruim anderhalve minuut later op de vierde plaats, omdat hij Bilbao moest laten gaan op de uiterst steile finalestrook.

Bekijk de samenvatting van de zeventiende etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's