Koningsdag Emmen: 'vlinderthema' doorgevoerd in kleding Oranjes (video)

Koningsdag Emmen: 'vlinderthema' doorgevoerd in kleding Oranjes (video)

Zaterdag 27 april om 11:51

De koninklijke familie is aangekomen in Emmen, waar het een feestelijke Koningsdag tegemoet gaat. Bekijk hierboven de eerste beelden van de koninklijke familie. Het valt meteen op hoe het vlinderthema is doorgevoerd, naar de bijnaam van Emmen als Vlinderstad.

<em>Koningsdag</em> Emmen: 'vlinderthema' doorgevoerd in kleding Oranjes (video) De koninklijke familie is aangekomen in Emmen, waar het een feestelijke Koningsdag tegemoet gaat. Bekijk hierboven de eerste beelden van de koninklijke familie. Het valt meteen op hoe het vlinderthema is doorgevoerd, naar de bijnaam van Emmen als Vlinderstad. Bekijk hierboven hoe de eerste oranjefans aankwamen in Emmen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw zwaargewond door explosie in woning Oosterhout (video) Bekijk deze video » Weerbericht Koningsdag: zon, maar ook hagel en onweer (video) Bekijk deze video »
Royals :

Bekijk hierboven hoe de eerste oranjefans aankwamen in Emmen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's