Hart van Nederland: Achterhoekse weerman krijgt eindelijk zijn droomtrekker (video)

Hart van Nederland: Achterhoekse weerman krijgt eindelijk zijn droomtrekker (video)

Wednesday 26 October 2022 om 18:32

<em>Hart van Nederland</em>: Achterhoekse weerman krijgt eindelijk zijn droomtrekker (video) Wie kent hem nog? 'Poah, da's mien merk.' Met die woorden ging Gerrit Vossers negen jaar geleden viraal op het internet. Op zijn zestigste verjaardag krijgt de Achterhoekse weerman dan eindelijk zijn droomtrekker. Hij glimt van trots als hij ernaast staat: 'Dit is 'm, dé 6320!' Je zag het in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. BN'ers slachten Baudet-trekpop Gideon van Meijeren op Twitter: 'Schofterig, doodeng en puur vergif' Bekijk deze video » Drama bij Lek in Streefkerk: vermist gezin uit water gehaald? (video) Bekijk deze video » Sam Hagens in HLF8 over 'rioolratrel' collega Merel Ek: 'Ze kan haar werk niet meer doen' Bekijk deze video »
Entertainment :

Wie kent hem nog? 'Poah, da's mien merk.' Met die woorden ging Gerrit Vossers negen jaar geleden viraal op het internet. Op zijn zestigste verjaardag krijgt de Achterhoekse weerman dan eindelijk zijn droomtrekker. Hij glimt van trots als hij ernaast staat: 'Dit is 'm, dé 6320!' Je zag het in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's