Ongemakkelijke ontmoeting Lucinda en Ascha in Lang Leve de Liefde: 'Aparte naam' (video)

Ongemakkelijke ontmoeting Lucinda en Ascha in Lang Leve de Liefde: 'Aparte naam' (video)

Donderdag 14 maart om 22:12

Ongemakkelijke ontmoeting Lucinda en Ascha in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Aparte naam' (video) Achsa en Lucinda ontmoeten elkaar in het Lang Leve de Liefde-huis, ze stellen zich dubbel voor en Lucinda heeft gelijk al wat op te merken over de naam van haar date. Gaan de twee het een dag en een nacht met elkaar uithouden? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Wil in Lang Lieve De Liefde tegen Adrie: "Ga naar je eigen gezeik luisteren" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Robbin komt binnen met hakbijl (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Hylke wacht een uur voor niks in de badkamer Bekijk deze video »
TV :

Achsa en Lucinda ontmoeten elkaar in het Lang Leve de Liefde-huis, ze stellen zich dubbel voor en Lucinda heeft gelijk al wat op te merken over de naam van haar date. Gaan de twee het een dag en een nacht met elkaar uithouden?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's