Hart van Nederland: vrouw zwaargewond door explosie in woning Oosterhout (video)

Hart van Nederland: vrouw zwaargewond door explosie in woning Oosterhout (video)

Zaterdag 27 april om 09:17

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw zwaargewond door explosie in woning Oosterhout (video) In een woning in het Brabantse Oosterhout heeft een grote brand gewoed na een explosie. De bewoonster van het pand is zwaargewond geraakt. Ze is met zware brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Negen huizen zijn ontruimd, de bewoners zijn opgevangen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met oranje keppeltjes (video) Bekijk deze video » Bijzonder: prairiehondjes geboren in DierenPark Amersfoort (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen in Lelystad (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in het Brabantse Oosterhout heeft een grote brand gewoed na een explosie. De bewoonster van het pand is zwaargewond geraakt. Ze is met zware brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Negen huizen zijn ontruimd, de bewoners zijn opgevangen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's