Zien: deze Big Brother-ster maakt bekend dat ze weer vrijgezel is

Zien: deze Big Brother-ster maakt bekend dat ze weer vrijgezel is

Zien: deze <em>Big Brother</em>-ster maakt bekend dat ze weer vrijgezel is Er is weer sprake van een liefdesbreuk in reality-land. Alice, die bekend werd door haar deelname aan Big Brother, maakt bekend dat ze weer vrijgezel is. Op TikTok plaatst ze een video over de breuk waarin ze playbackt, en schrijft erbij ‘peace over drama, distance over disrespect’. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ashley verlaat Big Brother in finaleweek: 'Helaas, we moeten kijken zonder mij' Bekijk deze video » Big Brother: Ashley dolblij met fanmail, 'voorbeeld voor velen' en 'powervrouw' Bekijk deze video » Weer moet bewoner Big Brother verlaten: dit zijn de drie finalisten Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 26 april om 15:17

Er is weer sprake van een liefdesbreuk in reality-land. Alice, die bekend werd door haar deelname aan Big Brother, maakt bekend dat ze weer vrijgezel is. Op TikTok plaatst ze een video over de breuk waarin ze playbackt, en schrijft erbij ‘peace over drama, distance over disrespect’.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's