De Bondgenoten: veel tranen bij afscheid van weggestemde Davey

De Bondgenoten: veel tranen bij afscheid van weggestemde Davey

<em>De Bondgenoten</em>: veel tranen bij afscheid van weggestemde Davey De Bondgenoten is een hard spel en voor Davey is het avontuur voorbij. Zijn team De Haaien moest een teamlid naar huis sturen en uiteindelijk moet Davey het programma verlaten. Hij neemt afscheid van de groep en dat maakt heel wat emoties los. Onder anderen Sam is haar emoties niet de baas en laat wat tranen als Davey definitief afscheid neemt. Ze negeerde hun afspraak en stemde Davey zonder pardon weg. Elke cyclus wint een van de kandidaten 100.000 euro. Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: zoon van John is BOOS en wil dat zijn vader naar huis komt Bekijk deze video » De Bondgenoten: Davey zegt dat hij van Sam houdt, Mary moet haar 'bek houden' Bekijk deze video » De Bondgenoten: woeste Nick is klaar met achterbakse streken, 'walgelijk!' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 6 mei om 14:41

De Bondgenoten is een hard spel en voor Davey is het avontuur voorbij. Zijn team De Haaien moest een teamlid naar huis sturen en uiteindelijk moet Davey het programma verlaten. Hij neemt afscheid van de groep en dat maakt heel wat emoties los. Onder anderen Sam is haar emoties niet de baas en laat wat tranen als Davey definitief afscheid neemt. Ze negeerde hun afspraak en stemde Davey zonder pardon weg. Elke cyclus wint een van de kandidaten 100.000 euro.

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's