Lang leve de liefde: Dennis zit onder de Kerst-tatoeages, wat vindt Marchien ervan?

Lang leve de liefde: Dennis zit onder de Kerst-tatoeages, wat vindt Marchien ervan?

<em>Lang leve de liefde</em>: Dennis zit onder de Kerst-tatoeages, wat vindt Marchien ervan? Dennis laat in Lang leve de liefde aan zijn date Marchien een aantal van zijn tatoeages zien. Hij heeft een vogel op zijn lichaam staan die Henkie heet, en die staat in de buurt van een pinguïn. Verder staan veel van zijn tattoos in het teken van Kerst. Zo heeft hij een arrenslee en kersthuis op zijn lichaam vereeuwigd. Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Lisanne vindt Victor knap, 'maar die skinny jeans...' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Erwin drinkt te veel koffie volgens Jitka, 'niet bang voor je hart?' Bekijk deze video » Sanne tegen Clenana in Lang leve de liefde: 'Jammer dat jij mijn match bent' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 6 mei om 15:20

Dennis laat in Lang leve de liefde aan zijn date Marchien een aantal van zijn tatoeages zien. Hij heeft een vogel op zijn lichaam staan die Henkie heet, en die staat in de buurt van een pinguïn. Verder staan veel van zijn tattoos in het teken van Kerst. Zo heeft hij een arrenslee en kersthuis op zijn lichaam vereeuwigd.

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's