Liefde voor het landgoed: kasteel Heeze krijgt schilderbeurt van 80.000 euro

Liefde voor het landgoed: kasteel Heeze krijgt schilderbeurt van 80.000 euro

<em>Liefde voor het landgoed</em>: kasteel Heeze krijgt schilderbeurt van 80.000 euro In Liefde voor het landgoed moet kasteel Heeze worden geschilderd, maar dat is niet iets wat de eigenaar regelmatig laat doen. Het kost namelijk nogal wat om het pand van een goede verfbeurt te voorzien. Voor de buitenkant, de grachtkant, is hij al zo’n 80.000 euro kwijt. Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!' Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: Jeanne zoekt haar man en belt de Chinees Bekijk deze video »
Maandag 6 mei om 11:32

In Liefde voor het landgoed moet kasteel Heeze worden geschilderd, maar dat is niet iets wat de eigenaar regelmatig laat doen. Het kost namelijk nogal wat om het pand van een goede verfbeurt te voorzien. Voor de buitenkant, de grachtkant, is hij al zo’n 80.000 euro kwijt.

Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's