Wil in Lang Lieve De Liefde tegen Adrie: "Ga naar je eigen gezeik luisteren"

Wil in Lang Lieve De Liefde tegen Adrie: "Ga naar je eigen gezeik luisteren"

Dinsdag 12 maart om 21:29

In Lang Lieve De Liefde verwelkomt Wil haar date Adrie al zingend met haar kleinzoon. Hij is niet onder de indruk van hun versie van 'De Engelbewaarder'. De twee vervolgen hun date met een potje tafeltennissen maar helaas. "Ik vind er geen flikker aan" aldus Adrie.

Gezeik
Voor Adrie is al snel duidelijk dat Wil niet de ideale partner voor hem is. Ze lijkt namelijk totaal niet op zijn overleden vrouw. Om er nog wat van te maken pakt Wil weer even de vragenpot erbij. Beide doen hun best om er wat van te maken. Gezellig gourmetten en karaokeren maar het mag allemaal niet baten. En dan moet Adrie naar het toilet. Wil lijkt er helemaal klaar mee te zijn en merkt ad rem op: "Ga naar je eigen gezeik luisteren!".

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder

Wil in <em>Lang Lieve De Liefde</em> tegen Adrie: &quot;Ga naar je eigen gezeik luisteren&quot; In Lang Lieve De Liefde verwelkomt Wil haar date Adrie al zingend met haar kleinzoon. Hij is niet onder de indruk van hun versie van 'De Engelbewaarder'. De twee vervolgen hun date met een potje tafeltennissen maar helaas. "Ik vind er geen flikker aan" aldus Adrie. GezeikVoor Adrie is al snel duidelijk dat Wil niet de ideale partner voor hem is. Ze lijkt namelijk totaal niet op zijn overleden vrouw. Om er nog wat van te maken pakt Wil weer even de vragenpot erbij. Beide doen hun best om er wat van te maken. Gezellig gourmetten en karaokeren maar het mag allemaal niet baten. En dan moet Adrie naar het toilet. Wil lijkt er helemaal klaar mee te zijn en merkt ad rem op: "Ga naar je eigen gezeik luisteren!". Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Afknapper in Lang Leve de Liefde: Ekrem poetst maar één keer per dag zijn tanden (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Trouwen hoeft van mij niet, verschrikkelijk' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Elvira schrikt van deze opmerking van Dennis Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's