Afknapper in Lang Leve de Liefde: Ekrem poetst maar één keer per dag zijn tanden (video)

Afknapper in Lang Leve de Liefde: Ekrem poetst maar één keer per dag zijn tanden (video)

Vrijdag 8 maart om 15:00

Afknapper in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Ekrem poetst maar één keer per dag zijn tanden (video) Als Marrit vraagt of Ekrem zijn tanden nog moet poetsen, zegt hij dat dat niet hoeft omdat hij dat alleen in de ochtend doet. Marrit begrijpt hier niets van; ze kan er niet bij dat Ekrem niet twee keer per dag zijn tanden poetst. Of heeft hij daar een goede reden voor? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Anouk in Lang Leve De Liefde gaat niet op de knie voor huwelijksaanzoek maar wel voor andere dingen Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: wat is verband tussen billen van Xanthé en vrachtwagen? Bekijk deze video » Ekrem SHOCKEERT Marrit in Lang Leve de Liefde: 'Wat van mij is, is van mij' Bekijk deze video »
TV :

Als Marrit vraagt of Ekrem zijn tanden nog moet poetsen, zegt hij dat dat niet hoeft omdat hij dat alleen in de ochtend doet. Marrit begrijpt hier niets van; ze kan er niet bij dat Ekrem niet twee keer per dag zijn tanden poetst. Of heeft hij daar een goede reden voor?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's